Vattengympa

Nu har Väggabadet öppnat för vattengympa igen. På grund av att man behöver hålla nere antalet, så behöver man boka en tid. Följ instruktionerna nedan för bokning.

Tider för vattengympan

Måndagar 13.15-14.00, medel

Onsdagar 19.00-20.00, intensiv

Torsdagar 12.00-12.45, medel

Inför dessa pass behöver ni boka i förväg det går inte att komma på drop in, dessa tider och bokningar sker på samma sida som allmänt bad och motionssimmet. Följ länken här

Dessa pass är 45 min (medel) och 60 min (intensiv) långa. Ha gärna med vattenflaska för att fylla på med vätska under passet.

Priser

Vuxen 65kr

Pensionär 45kr

Ungdom 45 kr

Barn 25 kr

Klippkort och Actic medlemskap går att använda.

Årskort gäller ej då dessa är spärrade och förlängda under våra oregelbundna öppettider då vi har ett begränsat antal platser och alla kanske inte har möjlighet att utnyttja sitt årskort.

Boka tid

Bokningar görs via vår bokningssida. Läs först igenom stegen och gå sedan in på bokningssidan via länken nedan.

1. Välj den dag och tid som passar dig bäst.

2. Välj det antal platser ni vill boka i rullgardinslisten och klicka på ”Lägg till”. De platser ni valt är redan nu i detta steg öronmärkta för er i 15min (det vill säga att ingen annan kan hinna före och ta platserna under tiden ni slutför bokningen). Om du inte slutför bokningen så kommer den makuleras automatiskt.

3. En ny ruta öppnas och visar er varukorg, är ni nöjda kan ni klicka på “Boka/betala” för att gå vidare med bokningen av den plats ni valt. Vill ni boka fler platser så klickar ni på “Lägg till fler varor” och gör om steg 1-2.

4. En ny sida kommer upp där ni fyller i era kontaktuppgifter.

5. Klicka i rutan för att ni läst och accepterar de allmänna villkoren och klicka sedan på “Gå vidare”. Där finns tre knappar och det är den som är längst till vänster.
Priset är satt till noll kronor och ni kommer ej behöva uppge några betalningsuppgifter.
Betalningen sker i kassan på Väggabadet vid den bokade tiden.

Observera! Kom ihåg att slutföra betalningen annars kommer er bokning att makuleras. Där ska komma upp ditt köp är klart.

6. Ni är nu klara med webbokningen och kommer få ett e-postmeddelande med biljetter för era bokningar. Om ett e-postmeddelande ej dyker upp, kontakta Väggabadet på 0454-812 26.

Skulle ni vilja avboka platser får ni ringa till Väggabadet på 0454-812 26 så hjälper vi er.

Om alla platser ni sökt redan är fyllda ber vi er att regelbundet gå in på vår webbokningssida. Sker det någon avbokning så syns det direkt på sidan.

Gå vidare till bokningssidan

För mer information eller frågor mejla eller ring in till oss på

badet@karlshamn.se eller 0454-81226

Tänk på att:

  • vid minsta symptom stanna hemma för att minska smittspridningen tänk då på att avboka er plats via telefon (0454-812 26).
  • hålla avstånd i omklädningsrum, duschutrymmet och simhallen. Duschning innan bad är som vanligt ett måste men för att undvika trängsel efteråt är det rekommenderat att duscha hemma.
  • tiden ni bokar innebär all vistelse på anläggningen alltså tid för ombyte, dusch och bassängtid är inräknat i denna tid.