Jobba hos oss

Vill du jobba på Väggabadet i Karlshamn? Vill du bli en av oss? 

Väggabadet öppnade i mitten av oktober 2021 efter en omfattande renovering och nybyggnation av vattenrutschbana, barnpool, bubbelpool, ångbastu, relaxavdelning, caféteria med mera. 2017 öppnade Karlshamns första padelbana, belägen på Väggabadets uteområde.

Arbetsbeskrivning:
Att tillsammans med övrig personal på schemalagd arbetstid bemanna Väggabadet och ansvara för badgästernas säkerhet och trivsel. Du kommer att arbeta i team men också självständigt, leda grupper och jobba med människor i alla ålders-
kategorier. Arbetsuppgifterna innefattar alla de olika verksamhetsdelar som förekommer vid badanläggningen som exempelvis badbevakning, simundervisning, aktiviteter, tillsyn, lokalvård och kassa/receptionsarbete.

Kvalifikationer:
Du har gymnasieutbildning, vi ser gärna att du är utbildad badmästare, simlärare eller ha kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha grundläggande datorkunskap, behärska det svenska språket i tal och skrift och ha förmåga att anpassa kommunikationen efter person och situation.

Simkunnighet är ett krav och vi genomför tester i simning och livräddning. För att bli aktuell för tjänsten måste du få godkänt resultat på dessa.

Övriga språkkunskaper, aktuell HLR-utbildning, erfarenhet av att städa och hålla rent i en badhusmiljö, att ha arbetat med barn och ungdomar samt att du är eller har varit, aktiv inom en idrottsförening kan vara meriterande.

Du har förmågan att se till verksamhetens bästa och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du tar ansvar, är ordningsam, har respekt för överenskomna tider och har ett stort säkerhetstänk. Du är pedagogiskt lagd, entusiasmerande och arbetar bra tillsammans med andra. Givetvis är du tillmötesgående, har ett genuint servicetänk och ett gott bemötande mot såväl besökare som kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intresserad?

Finns det tjänster lediga hittar man det på Karlshamns kommuns hemsida under lediga jobb.

Är du intresserad kan du alltid söka timvikariat genom att skicka in ditt cv och personliga brev till Andreas Henningor. Kontaktuppgifter här på sidan.